Nutrifit Food proizvodi različite vrste proizvoda od voća, prvenstveno džemove, marmelade, pekmeze, voćne namaze, kompote, voćne piree te prirodne sokove, kao i proizvode i poluproizvode za industrijsku namjenu, termostabilne voćne nadjeve za pekarsku industriju, 100%-tne museve od šljiva i jabuka, smrznuto voće, višnju u vlastitom soku idr.

Sirovine

 

TRENUTNI KAPACITET

tvornice je prerada

do maksimalno

10.000 t VOĆA

SIROVINSKU BAZU

za voće čini tržište Hrvatske s naglaskom

na voće iz radijusa tvornice.

do 50 km

te tržište regije

(Srbija i BiH), Europske unije i šire.

SKLADIŠTENJE

SIROVINE DO PRERADE

Sirovina se do prerade skladišti uz proizvodnu liniju u kondicioniranom skladištu  i hladnjači.

SIROVINA ZA PRERADU

Svježe sezonsko voće:

šljiva

višnja

marelica

jagoda

smokva

bobičasto voće

citrusno voće

Rashlađeno ili smrznuto voće

Vlastiti voćni poluproizvodi:

voćni koncentrati

kaše 

Voće u aseptičkim punjenjima

Proizvodni

PROCESI

&

TEHNOLOGIJA

te tržište regije

(Srbija i BiH), Europske unije i šire.

ZASEBNE PROIZVODNE

LINIJE

  • linija za proizvodnju džemova, bio džemova, voćnih namaza, marmelada, pekmeza i koncentriranog voća

  • linija za proizvodnju kompota i voća u vlastitom soku

1. Sirovina
1. Sirovina
2. Priprema
2. Priprema
3. Kuhanje
3. Kuhanje
4. Punjenje
4. Punjenje
5. Etiketiranje
5. Etiketiranje
6. Kontrola
6. Kontrola

Proizvodni

PROCESI

&

TEHNOLOGIJA

Vrhunska tehnologija

temeljena na

zatvorenom ciklusu

od ulaska

sirovine

do izlaza

gotovog proizvoda

CLipart.png

KAPACITET LINIJA

Clipart 3.png

10 000 - 15 000 kg

gotovih proizvoda na

Clipart 2.png

8 sati rada*

* ovisi o vrsti proizvoda koji se radi

Dzem.png