Nutrifit Food proizvodi različite vrste proizvoda od voća, prvenstveno džemove, marmelade, pekmeze, voćne namaze, kompote, voćne piree te prirodne sokove, kao i proizvode i poluproizvode za industrijsku namjenu, termostabilne voćne nadjeve za pekarsku industriju, 100%-tne museve od šljiva i jabuka, smrznuto voće, višnju u vlastitom soku idr.

Sirovine

 

TRENUTNI KAPACITET

tvornice je prerada

do maksimalno

10.000 t VOĆA

SIROVINSKU BAZU

za voće čini tržište Hrvatske s naglaskom

na voće iz radijusa tvornice.

do 50 km

te tržište regije

(Srbija i BiH), Europske unije i šire.

SKLADIŠTENJE

SIROVINE DO PRERADE

Sirovina se do prerade skladišti uz proizvodnu liniju u kondicioniranom skladištu  i hladnjači.

SIROVINA ZA PRERADU

Svježe sezonsko voće:

šljiva

višnja

marelica

jagoda

smokva

bobičasto voće

citrusno voće

Rashlađeno ili smrznuto voće

Vlastiti voćni poluproizvodi:

voćni koncentrati

kaše 

Voće u aseptičkim punjenjima

Proizvodni

PROCESI

&

TEHNOLOGIJA

te tržište regije

(Srbija i BiH), Europske unije i šire.

ZASEBNE PROIZVODNE

LINIJE

  • linija za proizvodnju džemova, bio džemova, voćnih namaza, marmelada, pekmeza i koncentriranog voća

  • linija za proizvodnju kompota i voća u vlastitom soku

1. Sirovina
1. Sirovina
press to zoom
2. Priprema
2. Priprema
press to zoom
3. Kuhanje
3. Kuhanje
press to zoom
4. Punjenje
4. Punjenje
press to zoom
5. Etiketiranje
5. Etiketiranje
press to zoom
6. Kontrola
6. Kontrola
press to zoom

Proizvodni

PROCESI

&

TEHNOLOGIJA

Vrhunska tehnologija

temeljena na

zatvorenom ciklusu

od ulaska

sirovine

do izlaza

gotovog proizvoda

CLipart.png

KAPACITET LINIJA

Clipart 3.png

10 000 - 15 000 kg

gotovih proizvoda na

Clipart 2.png

8 sati rada*

* ovisi o vrsti proizvoda koji se radi

Dzem.png