top of page

Razvoj brenda započeo je 2018. godine. U duhu tradicionalne kuhinje, proizvodi se pripremaju na domaći, prirodan način trudeći se sačuvati ono najbolje iz plodova prirode.

Voće se bere ručno, a tajna pripreme je u starim recepturama kako bi se dobili visokokvalitetni proizvodi i sačuvala hranjiva svojstva plodova. Koristimo isključivo prirodne sastojke, bez dodavanja konzervansa, umjetnih boja i aroma, a rezultat su ukusni i zdravi proizvodi.

no-cook-apricot-jam.jpg

 

Domaći premium džemovi

Džemovi i pekmezi pripremaju se po starim recepturama, s visokim sadržajem voća, preko 85% voća i autentičnom voćnom aromom. Samo najbolje, rukom brano voće, kuha se na niskim temperaturama, čime se zadržavaju sve nutritivne vrijednosti i vitamini. Tradicionalnim načinom, uz lagano miješanje potrebno je nekada i deset sati da se skuha vrhunski džem ili pekmez.

Posebnu kategoriju proizvoda čine light voćni namazi u koje se umjesto šečera saharoze dodaje, fruktoza kao voćni šećer čime se dobiva visokokvalitetan niskokalorični proizvod koji sadrži i do 30% manje kalorija od tradicionalnih džemova.

Smoothies

Voćni Premium sokovi i smothie

dobiveni HPP tehnologijom

 

Najsvježiji i najprirodniji voćni sokovi i smothie dobivaju se patentiranom HPP (high presure process) tehnologijom, hladnim postupkom prilikom kojeg se uslijed velikog pritiska uništavaju moguće bakterije ili plijesni a dobiva se najkvalitetniji voćni pireii ili sokovi. Na taj način očuvani su svi najvažniji sastojci voća, vitamini, antioksidanti i druge nutritivni i vrlo važni hranjivi sastojci. Pireei, sokovi i smothiji su vrlo visokog sadržaja voća, te sadrže i sastojke voćne kore, koja je također vrlo važan i nezamjenjljiv izvor hranljivih tvari. Proizvodi dobiveni HPP tehnologijom imaju duži rok trajanja, 4-6 mjeseci u hladnom režimu.

bottom of page